Anunţ privind începerea lucrărilor de asfaltare pe strada Obor

Primăria Municipiului Buzău anunţă că în intervalul 17.10.2017 – 22.10.2017, traficul pe strada Obor, tronson cuprins între rond (Catedrala Episcopală) şi strada Clemenţei va fi restricţionat.

S.C. URBIS – SERV SRL va desfăşura  lucrări de refacere a covorului asfaltic, prin turnarea unui strat de uzură din mixturi asfaltice. Totodată,  se vor executa lucrări de ridicare la cota a bordurilor, a căminelor şi capacelor de utilităţi, precum şi a gurilor de scurgere – canalizare.

Pe timpul zilei, atunci cand se execută lucrările premergatoare asfaltării, se va putea circula cu restricţii de viteză. De asemenea, staţionarea în parcările publice din zonă sau pe carosabil, va fi strict interzisă.

Pe timpul nopţii se va desfăşura lucrarea propriu zisa de turnare a mixturilor asfaltice, ocazie cu care acest tronson de stradă va fi închis parţial, circulându-se alternativ pe un singur sens de mers.

Pentru a se evita producerea blocajelor în zona afectată de lucrări, facem apel la dumneavoastra în sensul în care să circulaţi pe variantele indicate în harta ataşată la prezentul comunicat

Descarcă anunţul public

227 vizite totale, 2 vizite astazi