ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ
BUZĂU – MĂRĂCINENI
DEPARTAMENTUL TEHNIC TRANSPORT

COMUNICAT DE PRESĂ

Prin prezenta vă aducem la cunoştinţă că, începând cu data de 23.10.2017 programul de transport public de persoane stabilit companiei TRANS BUS S.A. este următorul:

–Traseul 1

Luni-Vineri transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 20 min, prima plecare 05:50, ultima plecare 20:20.

Sâmbătă-Duminică transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 20 min. prima plecare 05:50, ultima plecare 20:20.

–Traseul 2

Luni-Vineri transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 17 min, prima plecare 05:12, ultima plecare 20:55.

Sâmbătă-Duminică transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 40 min, prima plecare 06:00, ultima plecare 20:40.

–Traseul 3

Luni-Vineri transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 27 min, prima plecare 06:00, ultima plecare 20:00.

Sâmbătă-Duminică transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 40 min, prima plecare 06:20, ultima plecare 20:20.

–Traseul 4

Luni-Vineri transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 70 min, prima plecare 06:05, ultima plecare 18:55.

–Traseul 5

Luni-Vineri transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 16 min, prima plecare 05:40, ultima plecare 23:55.

Sâmbătă-Duminică transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 20 min, prima plecare 06:00, ultima plecare 20:20.

–Traseul 6

Luni-Vineri transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 17 min, prima plecare 05:40, ultima plecare 23:00.

Sâmbătă-Duminică transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 20 min, prima plecare 06:00, ultima plecare 23:00.

–Traseul 7

Luni-Vineri transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 10 min, prima plecare 05:50, ultima plecare 20:35.

Sâmbătă-Duminică transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 17 min, prima plecare 06:00, ultima plecare 20:35

–Traseul 8

Luni-Vineri transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 13 min, prima plecare 05:52, ultima plecare 23:00.

–Traseul 9

Luni-Vineri transport transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 30 min, prima plecare 06:00, ultima plecare 20:30.

–Traseul 10

Luni-Vineri transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 22 min, prima plecare 05:45, ultima plecare 21:06.

Sâmbătă-Duminică transportul va fi asigurat cu o frecvenţă de 30 min, prima plecare 06:00, ultima plecare 20:15.

Având în vedere solicitările agenţilor economici, , traseul 3 se prelungeşte asigurând transportul public şi în zona DEDEMAN, capul de linie fiind la DEDEMAN.

Ţinând cont de solicitările venite din partea unui grup de profesori şi elevi nevăzători  de la Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere, liceu care se află pe str. Horticolei, precum şi a unor cetăţeni care locuiesc în această zonă, traseul 10 va fi modificat devenind traseu tip inel având ambele capete de linie pe Șoseaua Brăilei.

Toate corecţiile de program şi traseu au fost efectuate ca raspuns la solicitările cetăţenilor, a agentilor econimici cât şi a instituţiilor din zona noastra de competenţă.

Programul de transport actual se poate vizualiza pe site-ul operatorului TRANS BUS S.A.: www.transbusbuzau.ro şi pe site-ul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Buzău – Mărăcineni:  www.adibuzaumaracineni.com.ro

Director Executiv,

Adrian Pascu