Mesaj Primar 10-OCT-2016

A fost o zi plină, dar, așa cum v-am promis, iată-mă prezent la o nouă întâlnire cu dumneavoastră. Veți afla lucruri, sper eu, interesante, inclusiv despre așa-zisa ”înfrângere a lui Toma” în problema Companiei de Apă. Nu, dragi buzoieni, nu e vorba de înfrângerea mea, ci de a tuturor buzoienilor care vor plăti în continuare pentru un serviciu scump și prost. Eu am făcut și voi face tot ce depinde de mine, ca primar, însă problema nu poate fi rezolvată decât politic. M-ați ales ca administrator, ca gospodar al urbei și nu ca politician, iar nodul gordian de la Compania de Apă nu poate fi tăiat, în acest moment, decât prin voință și decizie politică.
Veți mai afla din mesaj și ultimele informații despre planul de asfaltare a orașului, pe care sper să îl începem anul viitor, în primul rând cu cele 53 de străzi încă neasfaltate – 53, deși inițial mi se spusese că ar mai fi doar 14, iar unele figurează doar ”pe hârtie” ca fiind asfaltate – lucru de neconceput în secolul 21 pentru un municipiu capitală de județ dintr-un stat membru al Uniunii Europene.
Și nu în ultimul rând, sper să ne vedem, sâmbătă și duminică, la Târgul ”Toamna buzoiană” prin care vom celebra Ziua Recoltei și ne dorim să promovăm fermierii și producătorii buzoieni.
Până data viitoare, vă doresc o săptămână bună!