Mesaj Primar 16-IAN-2017

Bine v-am regăsit la un nou mesaj video, dragi buzoieni! Astăzi vă voi explica mai multe despre unele proiecte pe care vreau să le duc la bun sfârşit în 2017. Şi prin accesarea de fonduri europene, şi prin alte surse de finanţare, dar şi prin resursele proprii ale Primăriei. Mai ales că am reuşit să terminăm anul 2016 cu un excedent de 2,6 milioane de euro în condiţiile în care am acoperit şi datoriile de 5,6 milioane de euro pe care le-am găsit la preluarea mandatului de primar.
Însă, pe de altă parte, doresc să precizez că astăzi, în şedinţa extraordinară a Consiliului Local, nu a fost votat bugetul pe 2017. Nici nu avea cum să fie aşa, mai întâi fiind nevoie ca guvernul să adopte bugetul naţional pe 2017, ceea ce sper că se va întâmpla până la finalul acestei luni, abia apoi urmând să se întâmple acelaşi lucru, în plan local, în consiliile judeţene, apoi la nivelul primăriilor. Dar astăzi, în CLM, s-a votat tocmai hotărârea privind acoperirea definitivă din excedentul bugetului local a deficitului secţiunii de dezvoltare pe anul 2016. Adică, exact lichidarea acelor datorii, arierate de care v-am tot vorbit.
Veţi afla, de asemenea, din mesajul de azi şi motivele pentru care, deocamdată, din păcate, intenţia înfiinţării unul club sportiv al Municipiului nu poate fi concretizată, dar şi despre alte subiecte de interes pentru buzoieni. Vă doresc o săptămână cât mai reuşită!