Mesaj Primar 18-OCT-2016

Iată-ne la noua întâlnire săptămânală prin mesaj video. Îmi cer scuze dacă va deranja pe cineva lungimea filmării, dar au fost multe subiecte de abordat și, cred eu, de interes pentru marea majoritate a buzoienilor: de la Poliția Locală, la situația blocurilor și clădirilor ce prezintă risc major în caz de seism puternic, de la planul mutării unor servicii din cadrul Primăriei Buzău în clădirea Bazarului, fosta Hală de carne și pește, la soluțiile propuse de RER pentru problema deșeurilor menajere din zona blocurilor de locuințe.
Și, nu în ultimul rând, decizia ca Sala 13, cea de festivități, din clădirea Palatului Comunal, să fie organizată, dotată, ca o sală de școală, unde profesori de elită ai orașului să poată pregăti suplimentar elevii din familii cu posibilități financiare reduse, în vederea examenelor pe care acești copii le au de dat la finalul anului școlar. Dar unde inclusiv angajații Primăriei să beneficieze de diferite cursuri de instruire specifice muncii pe care o fac zi de zi.
În plus, Sala 13 va purta numele celui mai mare, mai important Primar din istoria Buzăului, Nicu I. Constantinescu, în semn de omagiu pentru realizările acestuia în modernizarea orașului, după cum Sala 24, cea în care au loc ședințele Consiliului Local, se va numi Sala Stan Săraru, celălalt mare Primar cu contribuții majore în edificarea Buzăului modern. Rămâne ca eu și cei care îmi vor urma în această dificilă, dar onorantă funcție, să încercăm să nu le facem numele de rușine. Și să nu vă dezamăgim, așa cum au făcut-o alții, pe dumneavoastră, buzoienii, sufletul și cel mai important „personaj” din acest oraș pe care îl iubim cu toții și căruia, sper din tot sufletul, să îi redau, cât îmi va sta mie în puteri, ceva din frumusețea și farmecul de altădată.