Mesaj Primar 7-NOV-2016

Întrucât trebuie să fiu prezent în Bucureşti la o importantă reuniune a Asociaţiei Municipiilor din România, vin în faţa dumneavoastră cu mesajul video săptămânal ceva mai devreme decât ora obişnuită. Este şi motivul pentru care audienţele din această săptămână le voi ţine mâine şi nu astăzi, aşa cum sunt ele programate de obicei.
În rest, sunt probleme ale municipiului, ale dumneavoastră, cetăţenii lui, pe care încercăm să le rezolvăm cât mai bine sau mai repede cu putinţă, chiar dacă, uneori, soluţiile nu pot împăca absolut pe toată lumea, aşa cum este, de exemplu, cazul schimbărilor de sens unic şi alte modificări pe care le-am făcut în dreptul Şcolii nr. 11. Dar mai bine o reglementare, fie ea şi perfectibilă, ce poate fi îmbunătăţită, dar care aduce mai multă organizare, decât lipsa oricărei reglementări, ce lasă loc doar haosului. Şi sper să fiţi de acord cu mine în această privinţă.
Prea mult timp, acest oraş a fost lipsit de o mulţime de reglementări absolut fireşti pentru o urbe civilizată, motiv pentru care aproape în orice domeniu a domnit doar bunul-plac al fiecăruia şi, mai ales al celor mai „şmecheri” ca alţii. Nu e simplu, e un proces de durată, dar sunt convins că, mai ales şi cu ajutorul dumneavoastră, vom putea aduce mai multă legalitate, ordine şi, la urma urmei, civilitate, în Buzău.
De asemenea, doresc încă de astăzi să urez „La mulţi ani!” şi multă sănătate tuturor celor care mâine îşi vor sărbători onomastica, de marea sărbătoare a Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil!