Mesaj Primar 14-NOV-2016

Astăzi am schimbat puţin formatul mesajului video. De fapt, de acum încolo, atunci când vor fi probleme importante, de interes general, vă voi vorbi despre acele probleme chiar la faţa locului. Acum am făcut-o despre lucrările începute pe strada Viilor, una dintre cele 54 de străzi încă neasfaltate din municipiu. Va veni şi rândul altora.
Dar în mesajul de astăzi veţi găsi, pornind de la un articol apărut tot azi în cotidianul Opinia, despre lucrurile pe care au încercat să le facă şi încă le fac „găştile rele, mafiote” cu care mă lupt încă din prima zi de mandat, când le-a fost clar că Toma chiar va lupta să scoată oraşul acesta de sub influenţa şi „gheara” lor, un oraş pe care de ani şi ani aceste găşti l-au supt de toată vlaga economică, financiară, răpindu-i aproape însuşi viitorul, răpindu-i însăşi şansa unei dezvoltări fireşti, bune pentru toţi locuitorii lui.
Poate unii mai cred în coincidenţe, eu nu! Dar vă asigur în primul rând pe dumneavoastră, buzoienii, pentru că dumneavoastră contaţi, că în ciuda încercărilor şi presiunilor acestor „şmecheri”, nu mă voi lăsa intimidat şi nu voi da înapoi nici măcar jumătate de pas! Buzăul trebuie curăţat de toate aceste mizerii. La propriu şi la figurat! Şi nu contează dacă voi mai sta încă 3 zile, încă 3 luni sau încă 3 ani jumătate la Primărie, cât timp sunt aici voi face doar ce ştiu că e corect şi bine pentru Buzău şi buzoieni!
De aceea, pentru susţinerea pe care mulţi mi-aţi arătat-o în aceste luni şi pe care tot mai mulţi mi-o demonstraţi în fiecare zi, nu pot decât să spun „Vă mulţumesc!”. Iubesc Buzăul şi ştiu, simt deja, că suntem mult mai mulţi care simţim astfel, spre disperarea celor care încă încearcă să îl menţină „confiscat” doar spre beneficiul lor şi al clicii lor!