Anunţuri publice privind documentaţii de urbanism

DOCUMENTAŢII PENTRU PLANURI URBANISTICE

Anunț public – demarare procedură privind aprobarea documentației PUZ, etapa pregătitoare de informare a publicului cu privire la intenția de elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru „CONSTRUIRE SPAȚIU COMERCIAL MATERIALE DE CONSTRUCȚII ȘI DEPOZIT”, cu regimul de înălțime parter, în intravilan, din municipiul Buzău, tarlaua 30, parcela 267, număr cadastral 56831.

Proces verbal încheiat cu ocazia ședinței de dezbatere publică pentru documentația de urbanism, etapa elaborării propunerilor pentru Plan Urbanistic Zonal pentru „DEZVOLTARE ZONE ID ȘI IS ÎN VEDEREA CONSTRUIRII DE HALE DEPOZITARE, SPAȚII ADMINISTRATIVE ȘI DE BIROURI, CABINĂ POARTĂ ȘI ÎMPREJMUIRE TEREN” în municipiul Buzău, tarlaua 55, parcela 884, număr cadastral 66365.

Anunț public – Primăria Municipiului Buzău a demarat procedura pentru aprobarea documentației de Plan Urbanistic Zonal, etapa pregătitoare de informare a publicului cu privire la intenția de elaborare PUZ pentru „TARLAUA 33, MUNICIPIUL BUZĂU, JUDEȚUL BUZĂU” în intravilan, din municipiul Buzău, tarlaua 33.

Anunț public – demarare procedură privind aprobarea documentației PUZ, etapa pregătitoare de informare a publicului cu privire la intenția de elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru „CONSTRUIRE SPAȚII SERVICII, ORGANIZARE  DE EVENIMENTE ȘI ALTE ACTIVITĂȚI RECREATIVE ȘI DISTRACTIVE” în intravilan, din municipiul Buzău, tarlaua 24, parcela 1, număr cadastral 5942.

Anunț public – demarare procedură privind aprobarea documentației PUZ, etapa pregătitoare de informare a publicului cu privire la intenția de elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru „CONSTRUIRE SERA FLORI ȘI BIROURI, ÎMPREJMUIRE TEREN” în intravilan, din municipiul Buzău, tarlaua 24, parcela 163, număr cadastral 51597.

Anunț public – demarare procedură cu privire la finalizarea propunerilor preliminare privind aprobarea documentației Plan Urbanistic Zonal pentru „DEZVOLTARE ZONE ID ȘI IS ÎN VEDEREA CONSTRUIRII DE HALE DEPOZITARE, SPAȚII ADMINISTRATIVE ȘI DE BIROURI, CABINĂ POARTĂ ȘI ÎMPREJMUIRE TEREN” în intravilan, din municipiul Buzău, tarlaua 55, parcela 884.

Proces verbal, nr.17770 din data de 20.06.2018,  încheiat cu ocazia ședinței de dezbatere publică pentru documentația de urbanism, etapa elaborării propunerilor pentru PUZ „CONSTRUIRE LOCUINȚE INDIVIDUALE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+1E, P+2E ȘI HALĂ DEPOZITARE”, în municipiul Buzău, tarlaua 41, parcela 717, nr. cadastral 66845, 66846, 66951 și 66952.

Proces verbal încheiat cu ocazia ședinței de dezbatere publică pentru documentația de urbanism, etapa elaborării propunerilor pentru PUZ „CONSTRUIRE PARCARE SUBTERANĂ ȘI SUPRATERANĂ ETAJATĂ”, în municipiul Buzău, str. Democrației, nr.6, inițiat de SC BREBEANU PETROL SRL, cu sediul în municipiul Buzău, str. Unirii, nr.3.

Anunţ public – demarare procedură cu privire la finalizarea propunerilor preliminare privind aprobarea documentației PUZ pentru „CONSTRUIRE LOCUINȚE INDIVIDUALE CU REGIM DE ÎNĂLȚIME P+1E, P+2E ȘI HALĂ DEPOZITARE” în intravilan în municipiul Buzău, tarlaua 41, parcela 717.

Anunţ public – demarare procedură pentru aprobarea documentației de Plan Urbanistic de Detaliu pentru „CONSTRUIRE BLOC DE LOCUINȚE CU REGIM DE ÎNALȚIME D+P+2E”, amplasat în municipiul Buzău, str. Păcii, nr.53.

Anunţ public – demarare procedură cu privire la finalizarea propunerilor preliminare privind aprobarea documentației PUZ pentru „CONSTRUIRE PARCARE SUBTERANĂ ȘI SUPRATERANĂ ETAJATĂ” în intravilan, în municipiul Buzău, str. Democrației, nr. 6.

Anunţ public – demarare procedură pentru aprobarea documentației PUZ, etapa pregătitoare de informare a publicului cu privire la intenția de elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru „CONSTRUIRE SALON EVENIMENTE” amplasat în municipiul Buzău, tarlaua 46, parcela 64, număr cadastral 67791.

Anunţ public – demarare procedură pentru aprobarea documentației PUZ, etapa pregătitoare de informare a publicului cu privire la intenția de elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru „Construire hale depozitare, spații administrative și de birouri, cabină poartă și împrejmuire teren” amplasat în municipiul Buzău, tarlaua 55, parcela 884, număr cadastral 66365.

Anunţ public – demarare procedură pentru aprobarea documentației de Plan Urbanistic de Detaliu pentru „Construire spațiu comercial parter” amplasat în municipiul Buzău, bd. Unirii, nr. 160

Anunţ public – intenţie elaborare PUZ pentru construire fermă pui de carne în extravilan – S.C. INVOLO AVIS S.R.L.

Informare cetăţeni pentru PUZ , beneficiar SC CLUB MAX SRL pentru CONSTRUIRE SALĂ DE SPORT POLIVALENTĂ /28.11.2017

Anunț public – informare cetățeni despre intenția de elaborare PUZ pentru ,,CONSTRUIRE SALĂ DE SPORT POLIVALENTĂ” – str. Unirii, zona Peco Nord – beneficiar S.C. Club Max S.R.L.

pagina editata la data de sept. 11, 2018 la ora 14:56

MĂREȘTE DIMENSIUNE TEXT

Zoom in Regular Zoom out

APLICAŢIA BUZĂU CITY REPORT

Buzau Report

Primăria Municipiului Buzău pune la dispoziţia cetăţenilor aplicaţia Buzau City Report pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android sau IOS, care permite utilizatorilor să trimită către primărie sesizări referitoare la probleme şi incidente remarcate pe teritoriul oraşului Buzau, pe care instituţia poate şi trebuie să le remedieze.

Aplicaţia Buzau City Report este disponibilă pe platformele Google Play şi App Store.