Primăria municipiului Buzău este implicată în obținerea Etichetei de Excelență în Guvernarea Locală (ELoGE). Vă rugăm să completati chestionarul de mai jos.

CHESTIONAR ELoGE PENTRU EVALUARE UAT BUZAU

Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

CyberAgent – Proiect european

Partener

U.A.T. MUN. BUZĂU, anunţă publicul interesat asupra deciziei Agenţiei pentru Protecţia Mediului Buzău de încadrare a planului –„Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Buzău 2021 – 2027” cu amplasamentul în Municipiul Buzău, fără evaluare de mediu şi fără evaluare adecvată, urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu, titular UAT MUN. BUZĂU. Motivele care au stat la baza luării acestei decizii au fost: în conformitate cu H.G. nr. 1076/2004, art. 11 şi luând în considerare criteriile pentru determinarea efectelor semnificative potenţiale prevăzute în Anexa 1 a aceluiaşi act normativ, planul nu ridică probleme din punct de vedere al protecţiei mediului asupra factorilor de mediu şi nu prezintă efecte probabile asupra zonei; Observaţiile publicului se vor primi în scris la sediul A.P.M. Buzău, str. Sfântul Sava de la Buzău, nr. 3, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului

Anunțuri Importante

Plata taxelor si impozitelor cu cardul

Achita acum direct pe site-ul Primariei Municipiului Buzau.

pagina editata la data de apr. 22, 2024 @ 11:36

INSTRUCȚIUNI ACCESARE SERVICII ONLINE

APLICAŢIA BUZĂU CITY APP

City App

Buzău City App este o aplicație dedicată atât turiștilor, cât și localnicilor. Aplicația promovează  cele mai atractive puncte de interes din orașul Buzău, la servicii (hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri, magazine) sau la știri locale (calendarul cu evenimente).

Aplicaţia Buzau City App este disponibilă pe platformele Google Play și App Store.

WEBSITE BUZĂU CITY REPORT

MĂREȘTE DIMENSIUNE TEXT

Zoom in Regular Zoom out

APLICAŢIA BUZĂU CITY REPORT

Buzau Report

Primăria Municipiului Buzău pune la dispoziţia cetăţenilor aplicaţia Buzau City Report pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android, care permite utilizatorilor să trimită către primărie sesizări referitoare la probleme şi incidente remarcate pe teritoriul oraşului Buzau, pe care instituţia poate şi trebuie să le remedieze.

Aplicaţia Buzau City Report este disponibilă pe platforma Google Play, dar şi accesând site-ul www.buzaucityreport.ro.

MASURI PREVENIRE COVID-19

Loading