Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

CyberAgent – Proiect european

Partener

Compartimentul Autoritate Tutelară

COMPONENȚĂ

> Antohe Laura Mihaela
> Niţă Florentina

Atributii

  • Efectuarea de anchete psihosociale la solicitarea instanţelor judecătoreşti (cu opinie pentru încredinţarea minorilor în cazuri de desfacere a căsătoriei, reglementarea programului de vizitare sau stabilirea de legături personale sau în vederea instituirii tutelei sau curatelei de către instanţa de tutelă).
  • Efectuarea de anchete psihosociale la solicitarea instanţelor de judecată în vederea întreruperii sau amânării pedepselor pentru cetăţeni care care au fost condamnaţi şi care au domiciliul pe raza teritorială a municipiului Buzău.
  • Realizarea de anchete psihosociale solicitate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău în vederea dispunerii cu privire la soluţionarea cererilor de punere sub interdicţie.
  • Efectuarea de anchete sociale în vederea obţinerii aprobării dispensei de vârstă în vederea căsătoriei.
  • Efectuarea de anchete sociale la solicitarea notarului public în vederea desfacerii căsătoriei prin acord.
  • Realizarea de anchete sociale solicitate de Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea întocmirii expertizei psihiatrice a minorului care a săvârşit fapte penale.
  • Întocmirea de dispoziţii de curatelă, la solicitarea notarului public, în vederea dezbaterii succesiunii şi în vederea dobândirii sau înstrăinării unor imobile ce aparţin minorilor, pentru cea din urmă fiind obligatorie şi autorizarea instanţei de tutelă.
  • Asistă persoanele vârstnice, la cererea acestora sau la cererea notarului public, în faţa notarului public competent cu ocazia încheierii contractelor de vânzare-cumpărare, potrivit prevederilor Legii nr. 17/2000.
  • Asistă la orice ascultare sau confruntare a minorului, în cazul săvârşirii unor infracţiuni de către acesta, dacă organul de urmărire penală consideră necesar, şi participă în mod obligatoriu la efectuarea prezentării materialului de urmărire penală la Parchet.
  • Îndeplineşte orice alte sarcini, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

pagina editata la data de mai 5, 2020 @ 13:19

INSTRUCȚIUNI ACCESARE SERVICII ONLINE

APLICAŢIA BUZĂU CITY APP

City App

Buzău City App este o aplicație dedicată atât turiștilor, cât și localnicilor. Aplicația promovează  cele mai atractive puncte de interes din orașul Buzău, la servicii (hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri, magazine) sau la știri locale (calendarul cu evenimente).

Aplicaţia Buzau City App este disponibilă pe platformele Google Play și App Store.

WEBSITE BUZĂU CITY REPORT

MĂREȘTE DIMENSIUNE TEXT

Zoom in Regular Zoom out

APLICAŢIA BUZĂU CITY REPORT

Buzau Report

Primăria Municipiului Buzău pune la dispoziţia cetăţenilor aplicaţia Buzau City Report pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android, care permite utilizatorilor să trimită către primărie sesizări referitoare la probleme şi incidente remarcate pe teritoriul oraşului Buzau, pe care instituţia poate şi trebuie să le remedieze.

Aplicaţia Buzau City Report este disponibilă pe platforma Google Play, dar şi accesând site-ul www.buzaucityreport.ro.

MASURI PREVENIRE COVID-19

Loading