Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

CyberAgent – Proiect european

Partener

Mesajele Primarului Constantin Toma

Preluate din pagina oficială de Facebook ConstantinTomaPrimar

BUZĂU – FAPTE ȘI CIFRE

2020, Perspective 2021

Primarul Municipiului Buzău Constantin Toma

Raport de activitate la un an de mandat

Dragi cetăţeni ai Buzăului,

22 iunie 2016 – a fost prima zi de lucru ca Primar ales al dumneavoastră. Acum, pe 22 iunie 2017, vă informez asupra activităţii şi rezultatelor obţinute în acest prim an de mandat.

M-am implicat total în această muncă de schimbare în bine a oraşului nostru şi au început să apară şi primele rezultate.

Vă mulţumesc din tot sufletul pentru încrederea pe care mi-o acordaţi!

Acest lucru mă motivează în mod extraordinar şi-mi dă toată energia pozitivă de care am nevoie!

Sunt alături de dumneavoastră în efortul de zi cu zi pe care-l faceţi pentru o viaţă mai bună!

Cu deosebit respect,
Constantin Toma
Primarul Dumneavoastră

Descarcă raportul de activitate în format .pdf

Loading

Mesaj Primar 9-IAN-2017

Bună ziua, dragi buzoieni şi bine v-am regăsit – şi prin acest prim mesaj video din noul an – în 2017! Sărbătorile au trecut, o să treacă şi gerul cu care ne confruntăm în aceste zile, iar 2017 va fi unul al demarării unor proiecte deosebit de importante pentru oraşul nostru. După cum puteţi vedea şi în acest mesaj, harta mare a oraşului pe care o am în biroul meu începe să prindă „viaţă”, urmând să marchez pe ea toate investiţiile importante pe care le avem în strategia de dezvoltare a oraşului şi pe care, după aprobarea noului buget pe acest an, vom începe să le concretizăm.
Sigur, veţi putea vedea şi o altă „hartă” şi mă refer aici la noua organigramă a Primăriei, cea care este, la ora actuală, suspendată prin decizia instanţei din Buzău. Veţi putea observa, însă, cam cât înseamnă „pătrăţica” legată de Poliţia Locală în ansamblul întregii organigrame. Avem, la ora actuală, 206 posturi libere în Primărie, posturi ce nu pot fi deocamdată scoase la concurs şi ocupate, din cauza blocajului generat de litigiul cu poliţiştii locali disponibilizaţi, dar pe care justiţia ne-a obligat să îi menţinem şi să îi plătim în continuare.
Dar, sunt convins, vom trece şi pe asta, pentru că avem treabă de făcut, avem multe de realizat pentru Buzău. Inclusiv cu sprijinul dumneavoastră, concret, dar, mai ales, moral, un sprijin pe care l-am simţit tot mai mare, mai puternic, pe parcursul celor 6 luni şi jumătate de când sunt Primar al Municipiului Buzău. Vă urez un an 2017 plin de sănătate, bucurii şi realizări! Şi vă promit că mă voi lupta cu toată energia mea pentru realizarea tuturor planurilor de dezvoltare a oraşului, pentru binele Buzăului şi al buzoienilor! Aşa să-mi ajute Dumnezeu!

Loading

pagina editata la data de mai 21, 2021 @ 11:04

INSTRUCȚIUNI ACCESARE SERVICII ONLINE

APLICAŢIA BUZĂU CITY APP

City App

Buzău City App este o aplicație dedicată atât turiștilor, cât și localnicilor. Aplicația promovează  cele mai atractive puncte de interes din orașul Buzău, la servicii (hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri, magazine) sau la știri locale (calendarul cu evenimente).

Aplicaţia Buzau City App este disponibilă pe platformele Google Play și App Store.

WEBSITE BUZĂU CITY REPORT

MĂREȘTE DIMENSIUNE TEXT

Zoom in Regular Zoom out

APLICAŢIA BUZĂU CITY REPORT

Buzau Report

Primăria Municipiului Buzău pune la dispoziţia cetăţenilor aplicaţia Buzau City Report pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android, care permite utilizatorilor să trimită către primărie sesizări referitoare la probleme şi incidente remarcate pe teritoriul oraşului Buzau, pe care instituţia poate şi trebuie să le remedieze.

Aplicaţia Buzau City Report este disponibilă pe platforma Google Play, dar şi accesând site-ul www.buzaucityreport.ro.

MASURI PREVENIRE COVID-19

Loading