Elaborare “Strategie integrată de dezvoltare urbană pentru Municipiul Buzău”

Elaborare “STRATEGIE INTEGRATĂ DE DEZVOLTARE URBANĂ PENTRU MUNICIPIUL BUZĂU”

Primăria Municipiului Buzău anunţă publicul interesat asupra intenţiei de elaborare a documentaţiei: “STRATEGIE INTEGRATĂ DE DEZVOLTARE URBANĂ” (SIDU) a Municipiului Buzău.

Primăria Municipiului Buzău este interesată cu prioritate de dezvoltarea locală şi, în acest sens, o abordare unitară a acestui obiectiv este fundamentală pentru conturarea perspectivei viitoare, pe termen mediu si lung.

Obiectivul Strategiei Integrate de Dezvoltare este dezvoltarea economică şi socială durabilă a municipiului Buzau care să ducă la creşterea calităţii vieţii locuitorilor oraşului şi transformarea lui într-un centru economic competitiv prin utilizarea eficienta a resurselor fizice si umane.

În scopul facilitării unei planificări integrate la nivel local care să permită identificarea celor mai bune optiuni de dezvoltare va rugăm să răspundeți la chestionarul de mai jos.

Pentru noi opinia dumneavoastră contează.

Vă multumim.

  • CHESTIONAR pentru elaborare studiu: STRATEGIE INTEGRATĂ DE DEZVOLTARE URBANĂ  (ATENȚIE! Nu funcționează cu Internet explorer 8 sau mai vechi!)

Loading