Mesaj Primar 9-IAN-2017

Bună ziua, dragi buzoieni şi bine v-am regăsit – şi prin acest prim mesaj video din noul an – în 2017! Sărbătorile au trecut, o să treacă şi gerul cu care ne confruntăm în aceste zile, iar 2017 va fi unul al demarării unor proiecte deosebit de importante pentru oraşul nostru. După cum puteţi vedea şi în acest mesaj, harta mare a oraşului pe care o am în biroul meu începe să prindă „viaţă”, urmând să marchez pe ea toate investiţiile importante pe care le avem în strategia de dezvoltare a oraşului şi pe care, după aprobarea noului buget pe acest an, vom începe să le concretizăm.
Sigur, veţi putea vedea şi o altă „hartă” şi mă refer aici la noua organigramă a Primăriei, cea care este, la ora actuală, suspendată prin decizia instanţei din Buzău. Veţi putea observa, însă, cam cât înseamnă „pătrăţica” legată de Poliţia Locală în ansamblul întregii organigrame. Avem, la ora actuală, 206 posturi libere în Primărie, posturi ce nu pot fi deocamdată scoase la concurs şi ocupate, din cauza blocajului generat de litigiul cu poliţiştii locali disponibilizaţi, dar pe care justiţia ne-a obligat să îi menţinem şi să îi plătim în continuare.
Dar, sunt convins, vom trece şi pe asta, pentru că avem treabă de făcut, avem multe de realizat pentru Buzău. Inclusiv cu sprijinul dumneavoastră, concret, dar, mai ales, moral, un sprijin pe care l-am simţit tot mai mare, mai puternic, pe parcursul celor 6 luni şi jumătate de când sunt Primar al Municipiului Buzău. Vă urez un an 2017 plin de sănătate, bucurii şi realizări! Şi vă promit că mă voi lupta cu toată energia mea pentru realizarea tuturor planurilor de dezvoltare a oraşului, pentru binele Buzăului şi al buzoienilor! Aşa să-mi ajute Dumnezeu!

Loading