ALTE SERVICII ONLINE

TRANSPARENȚĂ

Achizitii Publice
Contracte
Investiţii
Rezultatele procedurilor de achiziție publică
Declaraţii de avere și interese
Proiecte


Declaraţiile de avere consilieri locali
Declaraţii de avere și interese funcţionari publici
➢Transparența veniturilor salariale ale personalului plătit din fonduri publice din cadrul Primăriei municipiului Buzău, conform Legii nr. 153/2017
septembrie 2018;
martie 2019;
septembrie 2019;
martie 2020;
Dispoziție pentru aprobarea Regulamentului privind acordarea voucherelor de vacanță pentru personalul din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Buzău, respectiv din cadrul creșelor și dispensarelor de medicină școlară din municipiul Buzău, pentru anul 2019
Dispoziție pentru aprobarea Regulamentului privind acordarea voucherelor de vacanță pentru personalul din cadrul aparatului de specialitate al primarului muncipiului Buzău, respectiv din cadrul creșelor și dispensarelor de medicină școlară din municipiul Buzău, pentru anul 2020


Legea privind transparența decizională în administrația publică

pagina editata la data de apr. 22, 2020 @ 09:40

Vă așteptăm în Amfiteatrul din Parcul Tineretului, în fiecare zi, cu filme pentru întreaga familie, animații dublate în limba română pentru cei mici, comedii romantice cu actori faimoși, un documentar românesc de excepție, iar de vineri 7 august, lansăm Serile Harry Potter – vom difuza toate filmele din îndrăgita serie pentru copii, așa că stați pe aproape!

În fiecare seară de joi, iubitorii fotbalului se pot bucura de Competiția locală FIFA 2020!

Urmăriți pagina Școala din Parc Buzău pentru detalii zilnice despre filme.

Vă reamintim că, în cazul în care vremea nu ne permite susținerea proiecțiilor, acestea vor fi reprogramate pentru aceeași zi a săptămânii următoare!

Ne vedem la #seridevaralabuzau. INTRAREA ESTE LIBERĂ, așa că #hailafilm!

Vă rugăm să respectați măsurile de siguranță. Accesul este permis în limita locurilor disponibile, numai persoanelor care poartă mască.

APLICAŢIA BUZĂU CITY APP

City App

Buzău City App este o aplicație dedicată atât turiștilor, cât și localnicilor. Aplicația promovează  cele mai atractive puncte de interes din orașul Buzău, la servicii (hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri, magazine) sau la știri locale (calendarul cu evenimente).

Aplicaţia Buzau City App este disponibilă pe platformele Google Play și App Store.

MĂREȘTE DIMENSIUNE TEXT

Zoom in Regular Zoom out

APLICAŢIA BUZĂU CITY REPORT

Buzau Report

Primăria Municipiului Buzău pune la dispoziţia cetăţenilor aplicaţia Buzau City Report pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android sau IOS, care permite utilizatorilor să trimită către primărie sesizări referitoare la probleme şi incidente remarcate pe teritoriul oraşului Buzau, pe care instituţia poate şi trebuie să le remedieze.

Aplicaţia Buzau City Report este disponibilă pe platformele Google Play şi App Store.